Folklorinio kolektyvo iš Rusijos Udmurtijos respublikos Buranovo kaimo dainininkės „Eurovizijoje“ atliks kompoziciją „Party for Everybody“.

Europos žurnalistai tvirtina, jog ansamblis taps tikra sensacija.

„Mums labai svarbu būti labai atidžioms ta prasme, kad netaptume juokdarėmis. Tą ribą labai sunku nustatyti, bet mes stengiamės iš visų jėgų, kad mūsų nelaikytų pajuokos objektu... Mes tiesiog nuoširdžiai ir atvirai dainuojame, žmones tai visada pasiekia“, -sakė bobutė Olia.

Anot moters, „Buranovskyje babushki“ konkurse dalyvauja tik tam, kad surinktų pinigų Buranovo kaimo cerkvei.

„Tai mūsų vienintelis tikslas. Šlovė ir turtai bobutėms nereikalingi – mes, ačiū Dievui, turime namus, ūkius, turime, dėl ko ir už ką gyventi“, - atskleidė bobutė.

„Kai nusprendėme pastatyti cerkvę, prisiėmėme labai didelę atsakomybę – tai visada labai sudėtinga, juo labiau, jog šį šventą tikslą nusprendėme įgyvendinti tokiu neįprastu būdu – estrados scenoje. Tačiau tikime, jog mums pavyks“, - teigė Olia.

Kaip jau DELFI, per nacionalinės atrankos į „Euroviziją“ finalą bobutės surinko 38,51 balą – už jas balsavo ne tik koncerto žiūrovai, bet ir profesionalių komisija.

„Buranovskyje babushki“ dar prieš balsavimą tapo tikromis favoritėmis: visa salė, taip pat ir potencialūs jų varžovai, labai emocionaliai reagavo į jų pasirodymą. Kai bobutės baigė savo pasirodymą, sulaukė tikros aplodismentų ir ovacijų audros – žmonės plojo atsistoję.

Bobučių pasirodymas Nacionalinėje atrankoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)