Dainos „One Of A Kind“ priedainis, pati svarbiausioji, smogiamoji šio kūrinio dalis – kvepia muzikiniu kriminalu, nes nėra originalus ir iškart visa savo apimtimi primena kitos, jau daugelį metų skambančios, dainos priedainį.

Ką ji primena?

1984 m. britų dainininkė Bonnie Tyler išleido dainos „Holding Out for a Hero“ singlą, kuris turėjo ne tik didelį komercinį pasisekimą, bet ir iškėlė šią atlikėją į geriausių Europos poproko dainininkių viršūnes.

Dainos „Holding Out for a Hero“ autoriai – garsūs JAV muzikos, teatro ir televizijos meno kūrėjai. Muziką parašė kompozitorius Jimas Steinmanas, eilės – Deanas Pitchfordas.

Tad įdėmiai pasiklausykite šių dviejų dainų ir palyginkite jų priedainius. Kągi jūs pasakysite? Man regis, kad Williamas Buttas ir jo organizuoti dainos „One Of A Kind“ kūrėjai amerikiečiui J. Steinmanui turėtų sumokėti nemenką honorarą.

Bonnie Tyler daina „Holding Out for a Hero“:

Simonos Milinytės daina „One Of A Kind“:

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi autoriaus nuomonė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)