Konkurso užduotis yra fotografuoti prastai atrodančius daugiabučius, jų detales, kitus prastai atrodančius miestų „vaiduoklius“ ir jų nuotraukas su trumpu aprašymu (miesto pavadinimas, rajonas ir/ar gatvė, namo numeris, trumpas apibūdinimas, ką norėta parodyti nuotraukomis) siųsti el. paštu: zombervilis@delfi.lt.

Pavyzdžių galite pasižiūrėti ČIA.

Konkurso nugalėtojais bus titiluoti tie „namų zombių“ medžiotojai, kurie atsiųs labiausiai neprižiūrėtų daugiabučių (vertų „Zombių“ titulo) nuotraukas. Galutinį sprendimą dėl laimėtojų priims skaitytojai, o balsavimui nuotraukas atrinks komisija.

PRIZAI

Konkurso dalyviai bus apdovanoti pavydo vertais prizais:

I vieta - konkurso iniciatoriaus dovanojamas prizas – itin vertinamas tiek mėgėjų, tiek profesionalų - fotoaparatas „CANON PowerShot G12“.
II vieta - DELFI honoraras - 500 Lt.
III vieta - DELFI paguodos honoraras – 300 Lt.

Labai vertų, tačiau nelaimėjusių nuotraukų autoriai bus apdovanoti specialiais paguodos prizais.

Informacija, kurią būtina žinoti pateikiant nuotraukas:

Bendras visų vienu metu siunčiamo vieno el.laiško turinio dydis negali viršyti 10 Mb.
Laiško dalyke būtina nurodyti: konkursui „Zombervilis“.
Būtinas trumpas atsiųstos medžiagos aprašymas.
Tas pats asmuo gali pateikti ne daugiau 7 vieno namo nuotraukas. .
Visos siunčiamos nuotraukos turi būti tik Lietuvos daugiabučių.
Nuotraukas konkursui galima siųsti visą mėnesį - nuo gruodžio 05 d. iki sausio 05 dienos.

Taisyklės

- Išvardintomis priemonėmis pateikdamas nuotraukas konkursui, jo dalyvis patvirtina, kad žino, jog nuotraukos bus viešai publikuojamos. Konkurso dalyvis yra atsakingas už bet kokias trečiųjų asmenų pretenzijas, susijusias su pateiktomis nuotraukomis.

-Konkurso organizatorius turi teisę nepriimti nuotraukų į konkursą, jei jos neatitinka reikalavimų, pažeidžia trečiųjų šalių interesus ir pan.

- Su konkurso nugalėjais bus susisiekta asmeniškai telefonu ir el. paštu. Apie jų laimėjimą bus pranešta portalo DELFI projekte „Zombervilis“. Apie laimėjimą bus pranešta iki sausio 15 dienos.

- Dalyvaudamas konkurse vartotojas leidžia organizatoriui neatlygintinai naudoti nuotraukas konkurso puslapiuose.

- Konkurso dalyvių kontaktinė informacija bus naudojama tik šiame konkurse ir be dalyvio sutikimo nebus atskleista trečiosioms šalims.  Pageidaujantys visiško anonimiškumo (pvz. neskelbti vardo ir pavardės), turėtų tai nurodyti laiške.

- Nuotraukas pateikęs konkurso dalyvis patvirtina, kad susipažino su konkurso sąlygomis ir susitaria jų laikytis.

„Konkurso iniciatorius – Europos investicijų bankas (EIB) kartu su partneriais: Būsto ir urbanistinės plėtros agentūra (BUPA) ir Aplinkos ministerija (AM)“.