Konkurse gali dalyvauti visi vairuotojai, keleiviai ir pėstieji, kurių gyvenime buvo kelionė, įstrigusi ilgam ne dėl gražių gamtos peizažų aplink, o dėl veiksmo kelyje. Kuo vaizdingiau aprašykite savo istoriją ir siųskite ją mums.

Geriausios istorijos atsidurs Delfi portale, o geriausios iš geriausiųjų kiekvieną savaitę laimės dalyvavimo vertų prizų! Kas savaitę vienam laimingajam dovanojamas metinis „Ergo“ civilinės atsakomybės automobilio draudimas.

Konkursą vainikuos didysis prizas, kurį burtų būdu laimės vienas iš savaitinių istorijos konkurso laimėtojų, – naujutėlaitis BULLS SHARPTAIL 1 DISC 24 G dviratis.

Įsimintiniausių istorijų laukiame nuo liepos 11 d. iki rugpjūčio 8 d. elektroniniu paštu pilieciai@delfi.lt, kartu būtinai nurodykite savo vardą, pavardę, telefono numerį ir elektroninį paštą.

Plačiau apie konkursą ir jo taisykles:

1. Konkurso organizatorius – UAB „Delfi“, įmonės kodas 125483974, buveinės adresas Gynėjų g. 16, LT-01109 Vilnius (toliau – „Delfi“).

2. Konkurso prizo steigėjai: „Delfi“ ir ERGO „Insurance“ SE Lietuvos filialas, įmonės kodas 302912288, buveinės adresas Geležinio Vilko g. 6A, LT- 03150 Vilnius (toliau – „Ergo“).

3. Konkurso pavadinimas – „NežVairuok!“ istorijos konkursas.

4. Konkurso sąlygos: norėdami dalyvauti konkurse, asmeniškai jums nutikusias stebinančias istorijas kelyje siųskite elektroninio pašto adresu pilieciai@delfi.lt, kartu pateikite savo asmeninius duomenis: vardą, pavardę, telefono numerį, elektroninio pašto adresą.

5. Konkurso trukmė – istorijų nurodytu elektroninio pašto adresu laukiame nuo 2023-07-11 iki 2023-08-08.

6. Konkurso idėja. Nepamirštamas kelio ruožas – kelionė ar jos dalis, kuri į atmintį įstrigo visam gyvenimui. Padėjai kam nors kelyje? O gal padėjo tau? Vos išvengei nelaimės? O gal išvengti tąkart nepavyko? Pamatei neįtikėtinus vairavimo įgūdžius, o gal jais stebinai aplinkinius? Susidūrei su situacija kelyje, kuri iki šiol kelia nuostabą, siaubą, o gal kaip tik verčia vėl susiėmus už pilvo kvatoti vos tai prisiminus?

Konkurse gali dalyvauti visi vairuotojai, keleiviai ir pėstieji, kurių gyvenime buvo kelionė, įstrigusi ilgam ne dėl gražių gamtos peizažų aplink, o dėl veiksmo kelyje. Kuo vaizdingiau aprašykite savo istoriją ir siųskite ją mums. Geriausios istorijos atsidurs „Delfi“ portale, o geriausios iš geriausiųjų kiekvieną savaitę laimės dalyvavimo vertų prizų!

7. Kas savaitę „Delfi" redakcija publikuos po vieną atrinktą istoriją, kurios autorius bus viešai paskelbtas laimėtoju ir apdovanotas specialiu prizu – „Ergo“ privalomuoju vairuotojų civilinės atsakomybės draudimu vieniems metams. Iš viso bus padovanoti 4 polisai.

8. Konkurso kassavaitiniai prizai – teisė sudaryti „Ergo“ privalomojo vairuotojų civilinės atsakomybės draudimo sutartį iki 150 Eur sumai vieniems metams. Sutartį su laimėtoju sudarys prizo steigėjas ERGO „Insurance“ SE Lietuvos filialas.

9. Savaitės laimėtojai skelbiami kiekvieną kalendorinę savaitę: 1-asis laimėjimas skelbiamas 07-18; 2-asis – 07-25; 3-iasis – 08-01; 4-asis – 08-08.Prizą laimėtojai privalo atsiimti per metus – nuo 2023-07-18 iki 2024-07-18. Kitu atveju prizo laimėjimas anuliuojamas.

10. Vienas iš savaitės laimėtojų atsitiktiniu būdu 2023-08-08 bus apdovanotas konkurso pagrindiniu prizu – dviračiu 29" BULLS SHARPTAIL 1 DISC 24 G ŽALIAS. Prizo steigėjas – UAB „Dviračių arena“. Pagrindinį prizą laimėtojas turi atsiimti per 30 kalendorinių dienų po laimėtojo paskelbimo, kitu atveju prizo laimėjimas anuliuojamas.

11. 4 punkte nurodytų asmens duomenų bei aprašytos istorijos pateikimas „Delfi“ konkurso metu, taip pat pateiktos istorijos viešas paskelbimas „Delfi“ portale yra būtina dalyvavimo konkurse sąlyga. Konkurso dalyvis sutinka, kad jo pateikta istorija būtų viešai paskelbta „Delfi“ portale dalyvavimo konkurse tikslu. Konkurso dalyvis sutinka, kad jo asmens duomenys (vardas, pavardė, telefono numeris, elektroninio pašto adresas) būtų tvarkomi „Delfi“, taip pat perduodami ir tvarkomi „Ergo“ dalyvavimo konkurse ir jo laimėtojų nustatymo bei prizų įteikimo tikslais. Atrinktos istorijos ir prizų laimėtojai bus skelbiami „Delfi“ portale. Konkurso dalyvis turi teisę bet kuriuo metu susipažinti su tvarkomais jų asmens duomenimis, bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo, reikalauti ištaisyti asmens duomenis, ištrinti arba apriboti jų tvarkymą, turi teisę į duomenų perkeliamumą, nesutikti su savo asmens duomenų tvarkymu, pateikti skundą priežiūros institucijai. Dalyviui pareikalavus sunaikinti tvarkomus jo asmens duomenis, jis praranda galimybę toliau dalyvauti konkurse. Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą galite sužinoti „Delfi“ privatumo politikos skiltyje.

12. Laimėti prizą gali tik fiziniai asmenys.

13. Konkurso organizatoriai pasilieka teisę keisti konkurso taisykles iš anksto viešai apie tai informavę.

SVARBU: Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos nuomone, šis straipsnis gali būti traktuojamas kaip reklama.

Šaltinis
Temos
Specialusis projektas „Nežvairuok“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją