Obuolių actas

Įtraukę į maisto racioną obuolių acto, jau po 7 – 10 dienų galėsite suliesėti 5 kilogramais. Obuolių actą reikia vartoti atsargiai, nedideliais kiekiais, kad nesuerzintumėte virškinamojo trakto. Obuolių acto negalima vartoti sergantiems lėtinėmis skrandžio ligomis. Actą suvartokite prieš pusryčiaus: šaukštą įpilkite į stiklinę virinto šalto vandens, ir lėtai išgerkite likus 20 minučių iki pusryčių. Kartais galima įpilti obuolių acto į salotas. Obuolių actas greitai suteikia sotumo jausmą, o tai negali nepadaryti teigiamos įtakos figūrai.

Obuoliui actui pasigaminti reikės kilogramo rūgščių obuolių. Obuolius sutarkuokite, sudėkite masę į emaliuotą puodą, užpilkite litru virinto vandens, įdėkite du valgomuosius šaukštus cukraus ir šaukštą medaus. Uždenkite puodą perlenkta marle ir 14 – 18 dienų pastatykite tamsioje vietoje.

Dietų karalius – greipfrutas

Greipfrutas savo ypatybės ir veikimo principu primena obuolių actą. Greipfrutai mažina apetitą, tirpdo riebalų darinius, greitina medžiagų apykaitą ir mažina cukraus kiekį kraujyje. Nereikia keisti mitybos, pakanka tris kartus per dieną prieš valgį suvalgyti pusę greipfruto. Jau po 10 dienų neteksite dviejų kilogramų.

Geriausias dietinis produktas – ananasas

Kitas puikus vaisius – ananasas. Jame yra unikalaus baltymus skaidančio fermento – bromelaino, kuris taip pat skaido riebalus ir valo organizmą nuo šlakų. Dietologai tikina, kad valgant vien ananasus, per dvi dienas galima netekti kilogramo. Be to, ananasai turi daug vitaminų C ir A, stiprina imunitetą, o vitaminas B saugo nuo streso, mažina dirglumą ir yra puiki profilaktinė priemonė nuo mažakraujystės. Tiesa, ananasų negalima valgyti turintiems skrandžio opą ir tiems, kam padidėjęs rūgštingumas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)