Kadangi aš išsiskyrusi daugiau kaip dešimt metų, natūraliai tam tikram laikui prabėgus pasvajojau apie kitą vyrą, kuris praskaidrintų gyvenimą ir įneštų naujų vėjų. Deja, tokių ilgai nepasitaikė. Todėl praradusi viltį, nutariau kreiptis į Pažinčių skyrelį. Pripažinsiu, buvo smalsu, kokie ten vyrai rašo.

Deja, metus nesisekė pagauti laimės žuvį, nes visi pasirodė turintys juokingų ketinimų, netgi, sakyčiau, blogos reputacijos ir iškrypėliai! O mano vertinimo kartelė buvo labai aukštai pakelta: išsilavinęs, suprantantis humorą, tvarkingas, švelnus, lieknas, inteligentas, turintis stilių, sveiko gyvenimo būdo šalininkas ir t.t. Kad netikę, pajausdavau net iš rašysenos.

Vieną vakarą pamaniau, kad pakaks, geriau paskirsiu savo gyvenimą dvasiniam tobulėjimui ir žmonėms. Vis tiktai teko paklausyti savo širdies balso ir perversti keliasdešimt puslapių, kad dar sykį įsitikinčiau, kad tikrai čia nieko nerasiu. Visi jau matyti ir pabodę su savo saldžiom kalbom, ir... Tik staiga matau visai dar man nematytą veidą, skvarbias akis, pasitikintį savimi vilnietį. Perskaičiau jo anketą, ogi kaip tik tokio ir ieškojau!!! Bet... Jis ieškojo vilnietės moters, o aš - iš provincijos.

Tada tik paspaudžiau ženkliuką, jog jis man patiko ir tiek. O širdį užliejo tokia šiluma, kokios gyvenime nebuvau patyrusi. Visoms linkiu tokį jausmą patirti... Ir ką gi, kitą dieną randu jo atsakymą: „Dėkoju, kad mane pastebėjai“. Aš parašiau atgal: „Tavęs neįmanoma buvo nepastebėti“.

Taip ir susirašinėjome keletą savaičių, kol sykį jis per skaipą pasakė, jog aš esu ta, kurią galėtų nusivesti į zaksą. Po keturių mėnesių jis man pasipiršo, o po metų mes atšokome vestuves.

Tas įvykis atsitiko prieš pusantrų metų. O mūsų vestuvės įvyko šią vasarą. Kasdien vis labiau įsitikinu, kad mes skirti vienas kitam. Jaučiu jo dėmesį, šilumą, švelnumą, begalinį rūpestį ir žodžius: „Kad tik tau būtų gerai“.

Šiandien aš gyvenu Vilniuje!!! Tai buvo mano svajonių miestas!

Ir šiandien klausausi savo širdies balso, ir jaučiu turinti neapsakomą nuojautą. Sakoma, kad nuojauta stiprėja, kai Tu kitam žmogui nejauti pykčio, pavydo, o stengiesi kitus sušildyti šypsena, gera nuotaika, leidi išsikalbėti, kai sunku...

Su meile
Nely

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Parašykite mums, kaip širdis Jums padėjo pasirinkti – mylimąjį, darbą ar priimti kitą sprendimą, o gražiausią istoriją apdovanos penkerių metų gimtadienį švenčiantis Ajurvedos centras „Shanti“.

Savo istorijas, parašytas taisyklinga lietuvių kalba (su ą, ę, į, ų ir kt.), iki spalio 27 d. siųskite elektroniniu paštu gyvenimas@delfi.lt, o kitą dieną paskelbsime 3 nugalėtojus - gražiausių istorijų autorius.

Visi DELFI projekto "PAŽINK SAVE: rūpinamės širdimi" straipsniai čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją