Štai kai kurios problemos, su kuriomis galite susidurti:

Įdrėskimai
Prilipę šeriai
Purvo žymės

Žinoma, visada naudinga užsiimti gyvūno dresiravimu, bet galite pasilengvinti sau gyvenimą ir rinktis apmušalus, kurių katė ar šuo taip greitai nesugadins.

Oda

Bene geriausias pasirinkimas - odiniai apmušalai. Kai kurie gyvūnai netgi nemėgsta ant jų sėdėti ar miegoti. Odinę sofą paprasta nuvalyti, prie jos nelimpa gyvūno šeriai. Jūsų gyvūnas gali būti kaltas dėl kelių skylučių, bet paprastai jos nėra labai pastebimos.

Mikropluoštas

Kitas neblogas pasirinkimas – sintetinis audinys mikropluoštas. Jis nėra linkęs greitai susidėvėti ir puikiai tinka auginantiems keturkojus. Audinyje nėra kilpučių, todėl jame neįstrigs katės nagučiai. Mikropluoštas nėra šerių magnetas, nuo jo lengvai nuvalysite įvairias dėmes.

Geriau rinktis raštuotus, o ne vienspalvius audinius, bet dar svarbiau atkreipti dėmesį į tai, kad audinys nebūtų grublėtas, nes jame gali įstrigti gyvūno nagučiai. Taip pat venkite tokių lengvai pažeidžiamų audinių kaip šilkas, vilna ar linas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)