Penktadienį, kovo 16 dieną, šalyje bus transliuojama televizijos laida, kur bus kalbinama pati dainininkė. Taip pat bus galima išgirsti konkursui sukurtą dainą ir pamatyti jos vaizdo klipą.

Savo muzikinę karjerą atlikėja pradėjo grupėje „Tiberio“, kuri atliko ritmenbliuzą, soulą ir džiazą. Vėliau ji dainavo su kolektyvu „Parafunky“, kuris grojo hiphopą. Toliau sekė projektas „Sharm“, vėliau pervadintas „Harem-b“. 2002 metais jis išleido dainą „Sharp“. V. Monetta nepamiršo savo meilės džiazui, išbandė ir bosanovos ritmus. 2004 metais prisijungė prie projekto „2black“, su kuriuo įrašė dainą „Waves of Love“, 2006 metais pasirodė dar vienas bendras jų kūrinys. Dainininkė išbandė save ir pritariančiosios vokalistės amplua.

2008 metais atlikėja bandė laimę atrankoje į „Eurovizijos“ dainų konkursą su daina „Se Non Ci Sei Tu“, tačiau tuomet jai nepasisekė.
San Marino atstovė pasirodys pirmame konkurso pusfinalyje, kuris vyks gegužės 22 dieną.

San Marinas pirmą kartą „Eurovizijoje“ dalyvavo 2008 metais. Tuomet šalies garbę gynė grupė „Miodo“, atlikusi dainą italų kalba „Complice“. 2011 metais San Marinui atstovavo grupė „Senit“ su daina „Stand By“. Nei vienai dainai patekti į finalą tuomet nebuvo lemta. Galbūt trečias kartas nemeluos?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją