Susumavus rezultatus paaiškėjo, kad dainą „Party for Everybody“ atlikusi grupė „Buranovskije babuški“ aplenkė Dimos Bilano bei Julios Volkovos ir Aidos bei Timati duetus, kurie atitinkamai užėmė antrą ir trečią vietas. Iš viso už teisę važiuoti į „Eurovizijos“ dainų konkursą kovojo 25 atlikėjai.
„Buranovskije babuški“ jau dalyvavo nacionalinėje atrankoje į „Euroviziją“ 2010 metais. Tada grupei nugalėti nepavyko, o į konkursą važiavo Piotro Naličo kolektyvas.

Šių metų nacionalinę atranką nugalėjusią grupę sudaro aštuonios močiutės. Jos kilusios iš Udmurtijos respublikos Buranovo kaimo. Dažniausiai grupė kūrinius atlieka udmurtų kalba. Dainos „Party for Everybody“ žodžius parašė pačios senolės.

2011 metais Rusijai „Eurovizijoje“ atstovavo Aleksejus Vorobjovas, atlikęs kūrinį „Get You“. Surinkęs 77 balus, dainininkas galutinėje lentelėje užėmė 16 vietą.

Rusija pasirodys pirmajame pusfinalyje, kuris vyks gegužės 22 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)