Nespėjo prasidėti „Eurovizija“, o didžiausios lažybų kontoros jau skelbia savo prognozes. Švedijos atstovė pirmauja su koeficientu 2,87 („William Hill“) ir 3,25 („Ladbrokes“), na o „Buranovskyje babushki“ užima antrą vietą su koeficientu 6,50 („William Hill“) ir 6,00 („Ladbrokes“). Įdomiausia, kad abiejose lažybų kontorose pastebima ta pati tendencija.

Loreen pasirodymas:

Prodiuserė Jana Rudkovskaja, kurios globojamas Dima Bilanas su atlikėja Julija Volkova taip pat siekė patekti į konkursą, solidarizuojasi su lažybų kontoromis, tiesa, ji buvo atsargesnė ir prognozavo, jog „Buranovskyje babushki“ pateks į stipriausiųjų penketuką.

„Mačiau, kaip reagavo žiūrovai. Viskas buvo sąžininga, kilnu. Mano nuomone, dainavo jos neprofesionaliai. Aš manau, kad konkursas turi būti profesionalus. Labai abejoju, kad pateks į aukštą vietą. Tačiau palaikysime „bobutes“, sėdėsime prie televizorių ir linkėsime joms, kad Vakarų grupės pamiltų jas taip, kaip mes. Tikiuosi, kad viskas bus gerai“, – sakė prodiuserė.

Na o legendinis atlikėjas Borisas Grebenščikovas entuziazmu netryško: „Man tai atrodo visiškas absurdas, labai nustebsiu, jeigu „Buranovskyje babushki“ laimės „Eurovizijos 2012“ konkursą.“ Tiesa, dainininkas pabrėžė, kad jam padarė įspūdį sprendimas siųsti į konkursą būtent „Buranovskyje babushki“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)